NATUUR BUITEN VAN BINNEN VOELEN ...

INDIVIDUELE REIZEN

Bent u op zoek naar een reis waarin u uw eigen reistempo kunt bepalen en waar u met uw zelf gekozen reisgezelschap kunt fietsen of wandelen wanneer u dat wilt? Dan zijn onze individuele reizen ideaal voor u! U bepaalt zelf wanneer, hoe en met wie u reist. Ook is het mogelijk om een individueel arrangement verder op maat te maken. 

Wij hebben voor u ter plaatse op de vakantiebestemmingen de accommodaties en routes uitgezocht en waar nodig wordt uw bagage vervoerd. Mocht u vragen hebben dan staan wij klaar om u te adviseren bij uw vakantiekeuze. 

Wanneer u contact opneemt met ons, dan kunt u erop vertrouwen dat wij u een eerlijk advies geven over uw droomreis. Vrijwel alle accommodaties die wij gebruiken zijn persoonlijk door ons bezocht!

Duurzaam vakantie vieren, zo doe je dat!

Termen zoals duurzaamheid en milieuvriendelijk staan tegenwoordig steeds meer centraal in ons leven. Wereldwijd wordt er gelukkig steeds meer aandacht besteed aan het welzijn van onze planeet. Ook wij zijn hier groot voorstander van! Hierbij 5 tips van ons voor een duurzame vakantie in de natuur. En houd in gedachte, alle kleine beetjes helpen.
- Zoek het niet té ver
- Ga voor duurzame activiteiten
- Wees aardig voor de natuur
- Voorkom sluimerverbruik thuis
- Verminder je hoeveelheid afval

Ontspannen genieten. 

Wandelvakanties staan hier garant voor een onvergetelijke tijd. Bij ons kunt u kiezen uit een ruim aanbod aan wandelvakanties in Nederland en diverse landen in- en buiten Europa in prachtig gebieden.

Duizenden kilometers aan wandelpaden

Wandeltochten zijn er in verschillende moeilijkheidsgraden. Een pittige tocht door de bergen of een ontspannen wandeling langs de prachtige meren. De keuze is reuze!

Voor ieder wat wils!

Single Reizen
Wandelogie ...