NATUUR BUITEN VAN BINNEN VOELEN ...

Modestatement FEEL GOOD.
Soms fel, soms pastel. Eerst monochroom, dan weer kleurrijk. Onze 'True Colours' laten zien wie we werkelijk zijn. Beken kleur en laat zien waar je voor staat, met een modestatement en keurmerk van eerlijke materialen en beloning voor de makers. 

Kent u onze keurmerken al? In onze onlineshop vindt u ze onder 'GOED OM TE WETEN' bij de artikelbeschrijving. Zo krijgt u snel en overzichtelijk belangrijke en relevante informatie over elk artikel.  

❤️ with cashmere! Item No. Cardigan 950884 

Streepjes zijn altijd trend! Wat vinden jullie van deze prachtige trui? ❤ 🐐
Artikel nr. Jumper 832132 van #include


Mitigatie van klimaatverandering is het meest urgente probleem van onze tijd.

Nu de mode-industrie wordt beschouwd als een van de meest vervuilende industrieën ter wereld, is het tijd om drastische veranderingen aan te brengen als we een klimaatcatastrofe en instorting van het milieu willen voorkomen.

Het probleem vereist dat we onze relatie met kleding op samenhangende wijze opnieuw vormgeven; niet alleen kijken naar wat we kopen, maar ook naar hoe we minder kunnen kopen, minder kunnen produceren en meer kunnen hergebruiken, hulpbronnen langer in omloop kunnen houden en uit stortplaatsen kunnen blijven.

#mode #industrie #klimaatneutraal #diervriendelijk #respect # #eerlijkebeloning

Feel Good!

KLIMAATNEUTRALE EN DUURZAME KLEDING.

Hier worden stappen gezet in de richting voor het behoud van de natuur door dit klant-, en klimaatvriendelijke bedrijf.

Het is niet verkeerd om onszelf deze 4 vragen te stellen voordat we een aankoop doen: 

Heb ik het echt nodig? 

Waarom wil ik juist dit artikel? 

Zal ik het nog jaren dragen? 

Kan ik het nog een ''tweede kans'' geven en in de toekomst er iemand blij mee maken? 

Als je toch minder koopt, koop het dan duurzaam en eerlijk geproduceerd voor het klimaat, mens en dier. 

Met hergebruik helpen we niet alleen het klimaat, maar ook onze portemonnee.

Niet voor niets werd de afgelopen acht maanden op Marktplaats 70 miljoen keer gezocht naar gratis items. Mensen hebben er behoefte aan en misschien liggen bruikbare spullen nog op jouw zolder of in jouw schuur. Dus ruim kasten op en bied spullen aan. Help een ander en stap over vooroordelen over tweedehands producten heen. Kijk eerst op een online handelsplatform of in een kringloopwinkel. We zijn het verplicht aan de aarde. En aan onze kinderen.

In 'Dit gebeurt er als je duurzaam gaat leven' gaat Marije van der Made in op alle vragen die je over duurzaam leven kunt krijgen. Eet je dan helemaal geen vlees? Neem je echt de trein in plaats van het vliegtuig? Is het niet vies dat je kleding tweedehands is? Is soja niet slecht voor het Amazonewoud? Vragen die je vaak te horen krijgt als je bezig bent met bewuster en duurzamer leven. 

In dit handboek vol feiten, ervaringen en veelgehoorde misvattingen over duurzaamheid deelt groene influencer Marije van der Made op humoristische wijze vlammende antwoorden en handvatten om je te kunnen weren tijdens een volgende familiedag, etentje of verjaardag.

"Marije is de vriendin die je aan het denken zet over hoe je het beter kan doen op het gebied van duurzaamheid, zonder dat ze oordeelt. Absoluut een aanrader voor wie alles wil leren over dit thema" - Mascha Feoktistova

"Wat een heerlijk pleidooi voor duurzaam leven. Kwetsbaar, eerlijk en enthousiast zonder te duwen en trekken" - Arie Boomsma

"Marije maakt het leuk, toegankelijk en bovenal eerlijker om aan duurzaamheid te werken. Er is namelijk zoveel informatie! Marije is je persoonlijke gids in de wereld van duurzame lifestyle. Een betere wereld begint bij ons allemaal. Met dit boek zet je de eerste stap om zelf een bijdrage te leveren!" - Talitha Muusse

NATUUR ALS INSPIRATIE IN DE MODE-FOTOGRAFIE

Zijn werk wordt gekenmerkt door een rijke fantasie en zit vol sprookjesachtige verhalen. Inspiratie haalt Tim Walker uit het surrealisme en de romantiek, iets wat we terug zien in zijn keuze voor thema's als kindertijd, natuur, emoties en zijn lofzang op het individu. Het is Walkers talent om de kijker mee te trekken in zijn groots uitgewerkte droomwerelden. Ik bleef zelf ook alsmaar fotograferen als bezoeker. Zo mooi! 150 nieuwe werken.

IK HEB ERVAN GENOTEN.

Wandelogie ...