BELEEF BUITEN VAN BINNEN..

Genieten in de natuur van uw eigen vakantiewoning.

Die ook nog huuropbrengsten oplevert op de momenten dat u er zelf geen gebruik van maakt. Een prima investering! 

Bekijk hier het aanbod.

                                                        PAALWONING

PAALDANSEN, PAALZITTEN EN NU DUURZAAM PAALWONEN IN DE NATUUR.
De opvallende Paalwoningen zijn geschikt voor maximaal 4 personen en beschikken over 2 slaapkamers met ensuite badkamers inclusief toilet en 1 apart toilet. Dit alles is verdeeld over 2 verdiepingen.
Op de begane grond vind u de ruim opgestelde woonkamer met tv en elektrische sfeerhaard. Door de grote raampartijen geniet u van veel lichtinval. De open keuken beschikt over hoogwaardige inbouwapparatuur zoals een inductiekookplaat, Quooker, vaatwasser en koel-vries combinatie. Ook vindt u hier het aparte toilet. Op de eerste verdieping bevinden zich de 2 slaapkamers met allemaal een ensuite badkamer.
Buiten geniet u op hoogte van de natuurrijke omgeving. 

U stapt vanuit de Paalwoning zo de terrasvlonder op alwaar u heerlijk kunt relaxen. Wanneer u de trap naar beneden afloopt treft u de aangelegde tuin welke het buitenleven compleet maakt.
De Paalwoning is van het gas af, beschikt over waterbesparende douchekoppen en LED-verlichting.

De woning is bovendien voorzien van een vegetatiedak, wat de biodiversiteit ten goede komt. Qua comfort levert u niet in dankzij de aanwezige airconditioning en vloerverwarming. Zo is het in elk seizoen comfortabel genieten.

                   Berkenrhode Resort Valley

Wandelogie ...