NATUUR BUITEN VAN BINNEN VOELEN ...

WANDELOGIE

Na jaren gewerkt te hebben in de psychiatrie en GGZ help ik nu mensen op deze manier verder om hun mentale kwetsbaarheid en gezondheid te verbeteren.

FILOSOFISCHE BOSWANDELING

Voor een wandelconsult waarbij we filosoferen over jouw onderwerp/vraagstelling kan contact worden gemaakt via het contactformulier. Je krijgt binnen 24 uur een reactie.

OP DE WACHTLIJST BIJ EEN GGZ INSTELLING?

Dan is wandelogie wellicht een alternatief om er niet langer alleen voor te staan. Je kan je vandaag nog aanmelden voor een wandelgesprek, om met mij te filosoferen over jouw probleem/vraagstelling,in de Boswachterij van Dorst NB.
Een steuntje in de rug terwijl je wacht!

Filosoferen is meer dan een goed gesprek! 

Filosoferen is onderzoeken, uitspraken bevragen, denkfouten ontdekken, mogelijkheden in kaart brengen, argumenteren, logisch denken maar vooral ook vrij denken. Filosoferen is dus heel veel meer dan vrijblijvend samen ergens over nadenken. Het helpt om je eigen opvattingen te onderzoeken en je eigen oplossing te vinden.

Wandelogie Praktijk Dorst 

Tarief is €.70,= per uur, ook als het digitale begeleiding betreft. Dit is ook mogelijk.

Contactformulier

Er zijn aanwijzingen voor gunstige effecten van melatonine op het immuunsysteem.  Verder heeft melatonine antioxiderende eigenschappen die bescherming kunnen bieden tegen DNA-beschadiging en kanker.

Kom jij 's ochtends maar moeilijk je bed uit? De natuur kan je helpen! Wandelen in de natuur helpt je waak- slaapritme in orde te houden en vermindert stress, waardoor je sneller in slaap valt en beter doorslaapt. Ontdek wat de natuur voor je gezondheid en genot kan doen. 'de Natuur wacht op je..'.


🤧 Ben je vaak verkouden? 

Ontdek hoe de natuur jou kan helpen om gezond te blijven.'Natuur laat je leven'.

Wandelogie ...