NATUUR BUITEN VAN BINNEN VOELEN ...

Zoek je last minutes naar de Spaanse zon?

19-02-2022

Het is nooit te laat voor een reis naar Spanje!

Bij de gedachte aan de warmte van de zon, ben ik in staat om mijn koffers te pakken voor een last minute vakantie naar Spanje. De authentieke finca's, de traditionele keuken en de glooiende heuvels; Spanje heeft veel te bieden voor echte levensgenieters. Ik stap de huurauto in en deze brengt mij over de kronkelende wegen door de groene bergen naar mijn kleinschalige adresjes. Deze liggen verspreid over het vasteland van Spanje en over de Spaanse eilanden. Waar je ook naartoe gaat, je reis altijd de Spaanse zon achterna!

Tips voor last minute bestemmingen in Spanje

Spanje is voor mij dan ook een favoriete bestemming voor een fly & drive vakantie, op deze manier ben ik al op talloze plekjes beland. Het bracht me in Andalusiƫ in prachtige steden als Sevilla en Granada. Uren kon ik slenteren door de straatjes. Vergeet bij last minute reizen naar Spanje de zonovergoten eilanden niet. Zo kun je op de Canarische Eilanden het hele jaar door genieten van fijne temperaturen. Ook de landschappen zijn een bezienswaardigheid op zich; van bananenplantages op Tenerife tot het stille maanlandschap van La Palma en zwarte lavastranden op Lanzarote. Vergeet de zandduinen van Gran Canaria ook zeker niet! Op de Balaeren kom ik graag voor een last minute zonvakantie, overal op Mallorca en Ibiza zie je helderblauw water en vind je langgerekte stranden.

Wat al deze bestemmingen gemeen hebben, is dat het je altijd kunt genieten van heerlijke temperaturen en lekker eten. Mijn Spaanse eigenaren zijn er klaar voor om jou met open armen te ontvangen. Boek nu een voordelige last minute vakantie naar Spanje en binnen 3 weken zit jij onder de Spaanse zon met traditionele tapas en een koel glas sangria.

Ontdek mijn Spaanse adresjes voor een last minute in 2022

Wandelogie ...