BELEEF BUITEN VAN BINNEN..

Verenigd Koninkrijk | Autorondreis ronde van Schotland

25-02-2022

In Schotland vindt u weergaloze natuur en rijke historie. De Schotse "lochs", "highlands" en de eilanden zoals Orkney, Shetland en de Hybriden maken het tot een fantastische natuurbestemming. De Schotten zijn een trots volk en ze zijn bijzonder gesteld op hun soms onherbergzame omgeving. Ook op cultureel gebied heeft Schotland veel te bieden: ontelbare kastelen, traditionele huizen, interessante steden en even zo vele whiskydistilleerderijen. Tot slot is er ook de bruisende hoofdstad Edinburgh met zijn vele festivals.

Met de veerboot vanuit IJmuiden kunt u eenvoudig naar Newcastle varen (exclusief) of u neemt het vliegtuig en huurt ter plaatse een auto via onze partner Sunny Cars. Maak kennis met de gezellige hoofdstad Edinburgh, de ruige natuur van de highlands, de eindeloze wandelroutes en natuurlijk de Irish pubs.

Lees meer

Tijdens deze prachtige autorondreis door één van de mooiste reisbestemmingen van Groot-Brittannië ziet u het allemaal!

Met deze reis verblijft u 4 nachten in een hotel en 10 nachten bij particulieren op basis van B&B. Ideaal als u bij de lokale mensen wenst te verblijven. Wij reserveren voor u alle accommodaties. Deze kunnen tot op 40km van de aangeduide plaats liggen.

Plaats
Glasgow (1 nacht) B&B
Fort William (2 nachten)B&B
Isle of skye (1 nacht) B&B
Ullapool (1 nacht) Aultguish Inn
Thurso (1 nacht) The Castle arms hotel
Inverness (3 nachten) B&B
Aberdeen (1 nacht) B&B
Aberfeldy (2 nachten) Moness House hotel & Country Club
Edinburgh (2 nachten) B&B

Bij deze autorondreis is uw vervoer naar Schotland en terug naar Nederland niet inbegrepen. Zo komt u per vliegtuig naar Edinburgh of met de veerboot vanuit IJmuiden. Vanzelfsprekend kunnen wij voor u de vluchten, veerboot, vlucht of huurauto voor u reserveren. Neem dan gerust contact met ons op voor een passend voorstel.

Wandelogie ...