BELEEF BUITEN VAN BINNEN..

Valetijnsweekendje weg naar Zuid Limburg

09-02-2022

Je hebt vast wel eens gehoord dat Limburg ontzettend mooi is, maar ben je er wel eens naartoe geweest in een vakantiehuisje? Zo niet, dan zou je dat echt eens moeten overwegen. Deze Zuidelijke provincie van Nederland beschikt namelijk over prachtige natuur landschappen die je als natuurliefhebber absoluut niet mag missen.

Limburg: je waant je even in een andere wereld

Limburg heeft een eigen spreektaal en kent als enige provincie van Nederland een heuvellandschap. Tijdens een verblijf in een vakantiehuisje in Limburg, voelt het daarom een beetje alsof je in het buitenland bent. Wanneer je met de auto naar je bestemming rijdt, zul je erg verrast worden door de uitzichten die je treft zodra je Limburg binnen rijdt. Je wordt meteen omgeven door groen en naarmate je verder naar het Zuiden rijdt, kun je ook genieten van de heuvelachtige landschappen.

Typisch Limburgs

Limburg staat bekend om de vele natuur die je er aantreft en verder kent iedereen natuurlijk de echte Limburgse vlaaien wel! Verder staat Limburg nog bekend om haar grote carnavalsoptochten waarbij je mond openvalt van verbazing. In het voorjaar vind je er velden vol witte asperges, wat ook echt een typisch Limburgs kenmerk is. Maar daarnaast heeft Limburg nog zoveel meer te bieden! Denk bijvoorbeeld aan het variƫrende landschap met hier en daar uitstekende kerktorens en sprookjesachtige kastelen. Ontzettend mooi om deze te bewonderen als je de gordijnen 's ochtends open doet in jouw vakantiehuisje.

Wandelogie ...