BELEEF BUITEN VAN BINNEN..

Tiny house een vakantie in de natuur

17-03-2022

Zoals de naam al doet vermoeden, zijn tiny houses kleine accommodaties waar iemand kan wonen of verblijven tijdens zijn of haar vakantie. In Amerika kijkt niemand er meer van op en ook in Nederland zijn dit type huisjes in opkomst. 

Tiny houses zijn ontstaan vanuit het idee om minder te consumeren en te gebruiken wat je hebt. We begrijpen het als je je niet kunt voorstellen hoe het is om fulltime in een tiny house te wonen en daarom hebben wij een ruim aanbod aan dit type vakantiehuisjes zodat jij tijdens je vakantie kan ervaren hoe gezellig en praktisch tiny houses zijn.

Het idee van tiny houses is ontstaan door een trend genaamd de 'Tiny House Movement'. De beweging is oorspronkelijk begonnen in Amerika en draait om het leven in kleine, minihuisjes van 15 tot 50 vierkante meter. Bewoners kiezen om te minderen, alles simpeler te maken en met minder te leven. Vaak zijn tiny houses zelfvoorzienend en gemaakt van gerecyclede materialen of andere duurzame opties. 

Leven in een tiny house geeft veel voordelen, zo is het vaak milieuvriendelijker, financieel voordeliger en geeft het meer tijd en vrijheid omdat je bijvoorbeeld minder aan het schoonmaken en klussen bent in je eigen huis. 

Wil je meer weten? 

Wandelogie ...