BELEEF BUITEN VAN BINNEN..

Spanje | Wandelen in Andalusië – Costa de la Luz

28-01-2022

Ga met ons mee naar Spanje en geniet van mooie wandelingen in het altijd zonnige Andalusië! 

Ga mee wandelen door natuurpark La Breña in Andalusië, een gebied vol heerlijk geurende pijnboombossen. De heldergroene boomtoppen contrasteren prachtig met de azuurblauwe zee. Tijdens deze week genieten wij van mooie wandelingen in deze bossen en langs de kust. Met name de wandeling over het Torre del Tajo-pad, dat uitmondt in een prachtig panorama zal een bijzondere indruk achterlaten.

In de omgeving van Barbate tot Caños de Meca en in het binnenland tot Vejer de la Frontera ligt één van de mooiste natuurparken van Andalusië met een oppervlakte van 5.000 hectare: het natuurpark La Breña en Marismas del Barbate. Wanneer u op zoek bent naar een bijzondere wandelvakantie aan de zuidkust van Spanje dan is deze reis een aanrader. Met deze wandelreis aan de "Costa de la Luz" ontdekt u een bijzonder stukje Spanje dat nog vrij onbekend is in Nederland!

We wandelen door natuurpark La Breña, een gebied vol heerlijk geurende pijnboombossen. De heldergroene boomtoppen contrasteren prachtig met de azuurblauwe zee. Tevens bezoeken we de ruïnes van een Romeinse stad waar de inwoners van de tonijnvangst leefden, om daarna zelf ook deze delicatesse te proeven met een goed glas lokale wijn

Uiteraard mag een bezoek aan een karakteristiek wit Andalusisch dorpje met zijn smalle straatjes niet ontbreken. Ook bezoeken we het levendige, veelzijdige Cádiz. Deze oudste stad van West Europa ligt op een schiereilandje in de oceaan. Het bijzondere licht waar de streek, de Costa de la Luz, haar naam aan dankt geeft de stad de allure van een filmdecor.
We verblijven deze week vlakbij zee en na de wandeling kunt u dan ook een verfrissende duik nemen.

Wandelogie ...