NATUUR BUITEN VAN BINNEN VOELEN ...

Sao Tomé & Principe | Een vakantie in het paradijs

25-02-2022

Wanneer u gesteld bent op uw privacy en rust dan hebben wij voor u een bijzondere plek gevonden waar ontspannen wel een hele bijzondere dimensie krijgt, namelijk op de eilanden Sao Tome & Principe! Driehonderd kilometer voor de kust van Gabon ligt het tweede kleinste land van Afrika, de voormalige Portugese kolonie Sao Tomé en Principe. Het land bestaat uit zes eilanden, waarvan Sao Tomé het grootste is. De eilanden zijn gevormd door vulkanische uitbarstingen en beslaan een gebied van 1001 km².

Op deze archipel vindt u bijzondere landschappen en een unieke en zeer diverse flora en fauna. Een aantal soorten dieren is alleen op deze eilanden te vinden waarondere bijzondere vogelsoorten. Het eiland is omringd door zandstranden met mooi helder water.

Middelpunt van de wereld
De eilanden São Tomé en Príncipe staan bekend als het middelpunt van de wereld. De Golf van Guinee is immers de plaats waar de evenaar (0° graden breedtegraad) en de meridiaan van Greenwich (0° graden lengtegraad) elkaar kruisen.

Lees meer

Met deze bijzondere reis ontdekt u de eilanden van São Tomé en Príncipe op een ontspannen manier. Wanneer u een unieke vakantie zoekt, dan is Sao Tome en Principe de bestemming om uzelf weer helemaal op te laden. Mocht u bijzondere vogels willen zien dan is de beste tijd voor een bezoek van december t/m januari, als de de vogels zich voorbereiden op het broedseizoen. Voor het wandelen is het droge seizoen van juni t/m september het meest geschikt. Van november tot februari nestelen zich de zeeschildpadden op het strand en van augustus tot oktober passeren de walvissen en dolfijnen de noordkust. Kortom, Sao Tomé en Principe zijn het hele jaar door interessant om te bezoeken!

Wij kunnen deze bestemming ook geheel op maat voor u maken.

Prijs per persoon in een tweepersoonskamer : vanaf € 3,075,- *
Prijs per persoon in een éénpersoonskamer : vanaf € 3.955,- *


Wij berekenen steeds voor u het voordeligste dagtarief op het moment van uw boeking. Prijzen zijn bijna dagelijks onderhevig aan wijzigingen.

Een boekingsaanvraag voor deze reis is altijd vrijblijvend en pas na uw goedkeuring boeken wij de vliegtickets. Wij nemen altijd telefonisch contact met u op om samen met u de vluchten te bespreken, eventueel kunnen wij ook een afspraak bij u thuis maken of u kunt ons komen bezoeken.

Wandelogie ...