BELEEF BUITEN VAN BINNEN..

NEW YORK | 5 Boro Bike Tour – 12 dgn

24-02-2022

Een prachtige 12-daagse fietsreis van het fraaie en interessante Washington DC naar het overweldigende New York. Via mooie, rustige routes fietsen we in 6 etappes via typisch Amerikaanse plaatsen, door Amish gebied en de universiteitsstad Princeton naar Manhattan. De Five Boro Bike Tour is een jaarlijks recreatief fietsevenement in New York City. Dit evenement vindt plaats op de eerste zondag van mei en de deelnemers fietsen 40-mijl (64 km).

De route gaat door alle vijf stadsdelen van New York en over de vijf grote bruggen. De hele route, inclusief bruggen en snelwegen die normaal gesproken verboden terrein is voor fietsers, is gesloten voor autoverkeer voor de rit. Dit evenement trekt meer dan 30.000 deelnemers en is uniek om mee te maken. In samenwerking met een gerenomeerd organisatiebureau kunnen wij u een compleet arrangement aanbieden waarin u van Washington naar New York fietst. We eindigen deze fietsvakantie in New York met de New York 5 Boro Bike Tour die door alle vijf wijken van New York City (Manhattan, Bronx, Queens & Staten Island) gaat en geheel autovrij is, de afstand is 40 mijl = ca. 65 km! Onderweg wordt u volop toegejuicht. Langs de route wordt veel live muziek gemaakt.

Lees meer

Voorafgaand aan dit evenement fietst u van het fraaie en interessante Washington DC naar New York. Via mooie, rustige routes fietsen we door typisch Amerikaanse plaatsen, door Amish gebied en via de universiteitsstad Princeton om in Manhattan uit te komen.

Absoluut hoogtepunt is deelname aan het fietsspektakel NY 5 Boro Bike Tour. Fiets dwars door Manhattan met zijn imposante wolkenkrabbers via 6th Avenue & door Central Park & Harlem en maak kennis met de wijken Bronx, Queens, Brooklyn en Staten Island. En dat helemaal autovrij. Een onvergetelijke gebeurtenis! De 32.000 startbewijzen zijn binnen enkele uren uitverkocht, maar wij hebben enkele tientallen kunnen bemachtigen!

Reissom Washington - New York & NY 5 Boro Bike: € 2.595 per persoon bij verblijf in een 2-persoonskamer )*
Toeslag 1-persoonskamer: € 895 per persoon )*

)* = het is mogelijk om aan te geven dat u een kamer met een andere deelnemer wilt delen. In eerste instantie betaalt u de reissom incl. toeslag 1-persoonskamer. Als een andere deelnemer ook een kamer wil delen ontvangt u beiden de 1-persoonskamertoeslag retour.

Het is ook mogelijk om alleen de reis in New York te boeken, mocht u dit willen dan kunt u het reisschema vanaf dag 8 aanhouden. Vanaf dag 9 start u dan met onze groep in New York.
Reisdatum: Vrijdag 22 april t/m dinsdag 3 mei 2022
Reisarrangement per persoon: € 2.595,-

Wilt u deelnemen aan deze fantastische reis? Boek dan direct via het boekingsformulier aan de rechterkant van deze pagina. Voor meer informatie kunt u contact op nemen met ons. Wij kunnen het ons goed voorstellen dat u vragen heeft over deze reis. U kunt ons daarom altijd bellen tussen 10:00 uur en 20:00 uur op 020-7511340 of uw vraag per mail naar ons sturen via het contactformulier. Onze medewerkers staan u graag te woord.

Vertrekdata

22/04/2022 beschikbaar€ 2595.00

Wandelogie ...