BELEEF BUITEN VAN BINNEN..

Natuurhuisje in Lille [B]

29-01-2022

Dit uniek en luxueus natuurhuisje voor 4 personen (tot 6 voor families met kinderen) is recent gebouwd. Gelegen in de rand van een kempisch bos, op het einde van een doodlopende gravelweg. (Dus GEEN locatie voor feesten of braspartijen!) Er zijn 3 terrassen zodat er op elk moment van de dag zon (of schaduw) te vinden is. Alle moderne voorzieningen zijn aanwezig (internet, airco, uitgeruste keuken, dubbele douche, projector/Netflix, hottub, houtkachel,...). Ontwaak met een kopje koffie in de hand in uw privé bos (2800m2) met wandel paadjes en meerdere rustplekjes. De dagelijkse krant in de bus is inbegrepen (6x per week). Vanaf 4 nachten boekingen wordt extra badlinnen voorzien. 2 Slaapkamers met dubbel bed (b=180cm) en 1 slaapbank (b=120cm) in leefruimte. 2 fietsen van eigenaar te huur als optie. * 2,5€/nacht 'Overige kosten' in uw prijs berekening is (hopelijk tijdelijk) een toeslag voor de enorm gestegen brandhout prijzen.

Natuur en omgeving

De zwarte afwerking blendt helemaal in in het recent opgewaardeerde privé bos. De prioriteit bij dit boshuis was in eerste instantie het verwaarloosde bos herstellen. Alle invasieve soorten zijn verwijderd (zoals rododendron, coniferen, ...) en ondertussen zijn er meer dan 1000 nieuwe aanplantingen gedaan klein en groot. De strenge regels zijn gevolgd en we zien nu al plant en dier helemaal heropleven. De 'zon-volgende' constructie heeft een volledig intensief groen dak, daardoor is de verhardingsvoetafdruk (incl terrassen) veel kleiner dan de toegestane oppervlakte. Vlakbij zijn veel wandel en fiets routes. Via knooppunten samen te stellen en ook voorbereid door de gemeente (ter beschikking klaar gelegd door ons in het huisje). 'Bar Basil' zomerbar 0,9km. 'IjsSloeberke' lokaal ijssalon met speeltuin 1,8km. 'De Lilse Bergen' zwemvijver met speeltuinen 6,2km. 'MegaSpeelstad' binnenspeeltuin 10,9km. Supermarkt 1,5km. Uitgebreide info is voor u gebundeld in het huisje.

Beoordelingen

Buitengewoon (5) 14 beoordelingen

 • LIEDEKE . Van riel 10 januari 2022 - 14 januari 2022 Natuur, rust en ruimte:

  Midden in de natuur met een prachtig uitzicht vanuit de woonkamer, slaapkamers en zelfs de badkamer!

  Algemene beoordeling: 10 Prachtig en bijzonder huisje gelegen in de bossen. Het huisje was zeer luxe met alle gemakken voorzien. We kwamen niks te kort en alles was erg goed geregeld. De eigenaar is erg vriendelijk. We hebben genoten en raden het zeker aan!!Lees verder
 • VIVIAN . Terken 07 januari 2022 - 09 januari 2022 Natuur, rust en ruimte:

  Geweldige omgeving, heerlijke tuin en rust - midden in de natuur!

  Algemene beoordeling: 9Heerlijk uniek en prachtig natuurhuisje, perfect schoon en voorzien van spelletjes - de buitenruimte is geweldig en biedt vele gezamenlijke en individuele mogelijkheden voor activiteiten. Voor 4 personen perfect.
 • SAM . De Bruyn 10 december 2021 - 13 december 2021 Natuur, rust en ruimte:

  Kan bijna niet beter gelegen zijn. Kilometers aan natuurpracht & rust.

  Algemene beoordeling: 10 Heel knap ontworpen huis, met de omgeving als grootste troef in het design verwerkt. Intens genoten!
 • GABRIEL . Jas 03 december 2021 - 10 december 2021 Natuur, rust en ruimte:

  Perfecte lokatie, buiten en vanuit binnen: buiten, geweldig!

  Algemene beoordeling: 10 De beste lokatie om totale rust te ervaren. Middenin de natuur, genieten van de omgeving. Rust. Absoluut 10/10!
 • PASCAL . Rikkers 19 november 2021 - 22 november 2021 Natuur, rust en ruimte:

  Prachtige bos, ook al direct in de tuin is het een ware beleving. Je kunt zien dat hier veel tijd en aandacht in is gestoken.

  Algemene beoordeling: 10 Oogvoor detail, tot in de kleine puntjes is overal aan gedacht. Wij hebben hier een prachtig weekend gehad en gaan zeker nog een keer terugkomen.
 • Geen boekingskosten

Dit natuurhuisje boek je zonder boekingskosten! Je kunt direct online betalen en annuleren kan gratis binnen 24 uur.

Deel dit natuurhuisje

Wandelogie ...