NATUUR BUITEN VAN BINNEN VOELEN ...

MET JE VALENTIJN GENIETEN VAN DE NATUUR IN EEN PIPOWAGEN

04-02-2022

14 februari is het weer Valentijnsdag, dé dag om je geliefde eens extra te laten zien hoe veel je van hem of haar houdt. Dat kan natuurlijk door een mooie bos rode rozen te geven of een lief valentijnskaartje te schrijven, maar het kan ook anders. Verras je Valentijn eens met een heerlijk weekendje of weekje weg in een romantische pipowagen in de natuur. 

Pipowagen

Pipowagens zijn de afgelopen jaren razend populair geworden en dat verbaasd ons niet. Deze originele accommodaties zijn een unieke ervaring die je niet snel zult vergeten. De knusse pipowagens zijn vakantiehuisjes die een nostalgische sfeer uitademen. Niet alleen leuk voor een nachtje weg met de kinderen, maar ook uiterst geschikt als een romantische getaway.

Ben jij klaar voor een onvergetelijke slaapervaring en wil je wakker worden in een groene omgeving met het geluid van vogels? Droomde jij als kind ook van zo'n prachtige pipowagen als die van Pipo de clown en Mamaloe? Ontdek dit type verblijf dan nu zelf! Of je nu even volledig wilt onthaasten of juist veel wilt ondernemen: het kan allemaal tijdens een verblijf in een pipowagen. Kies jij voor een moderne of een meer sprookjesachtige variant? Een verblijf in een pipowagen is een perfect alternatief voor het traditionele kamperen en alles wat daarbij komt kijken. Lees snel verder voor meer informatie over vakantie vieren in een pipowagen!

Klik op de link hieronder en ontdek meer dan 200 pipowagens in de natuur.

Wandelogie ...