NATUUR BUITEN VAN BINNEN VOELEN ...

KINGDOM OF WOW!

03-11-2022

Het Nederlandse Kingdom of Wow produceert op ethische wijze handgemaakte sloffen en espadrilles.

Kingdom of Wow produceert op duurzame wijze in haar eigen productiefaciliteit in Siem Reap, Cambodja. De medewerkers hebben een veilige en gezonde werkplaats en verdienen een eerlijk loon. 

Tegelijkertijd biedt Kingdom of Wow zeker werk en voordelen, zoals verzekeringen en gratis voedzame lunches, die verder gaan dan de wettelijke minima die zijn vastgelegd door de Cambodjaanse arbeidswet. Kingdom of Wow werkt voornamelijk met biologisch afbreekbare materialen. De carbon footprint die de productie en logistiek achterlaat wordt gecompenseerd door het werk van Wildlife Alliance te ondersteunen. Wildlife Alliance zet zich in voor de bescherming van de regenwouden in Zuidwest-Cambodja.

Floris van Bommel:

"Alles wat warmte genereert is deze winter goud waard. Als de energieprijzen nog maar iets verder stijgen gaan we elkaar straks nog betalen met sloffen en sjaals. Een brood kost in januari twee paar oorwarmers! Sloffen zijn de nieuwe bitcoin. Ik zou er volle bak instappen.. met de voetjes."

Sloffen voor heren

Deze handgemaakte sloffen collectie voor heren is het resultaat van een bijzondere samenwerking tussen Floris van Bommel en het merk Kingdom of Wow!. De sloffen zijn gehaakt van biologisch afbreekbare materialen en een rijke mix van wol [diervriendelijk verkregen] en bamboe garen. 

Ideaal voor deze koude periode om je voeten in warm te houden.   

Wandelogie ...