NATUUR BUITEN VAN BINNEN VOELEN ...

Filosofische Boswandeling Dorst NB

27-02-2022

Oosterhout, Noord-Brabant, Nederland.

Maximum aantal deelnemers: 10 Prijs per persoon: € 15,00

Wandelend in gesprek zijn met elkaar in de bossen van Dorst over een filosofisch onderwerp [Over verbinding, relaties, contacten en je innerlijke natuur die hierbij de basis is ]. 

Het leven is een uitdaging, dat weten we allemaal. Maar we weten niet hoe we daar het beste mee om kunnen gaan. We zijn meer vertrouwd met het oplossen van een technisch probleem dan met het oplossen van een psychologische vraag. We begrijpen de fysieke natuur van de wereld om ons heen beter dan onze eigen innerlijke natuur. Psychologisch zijn we achtergebleven en bevinden we ons nog in het stenen tijdperk. Maar wat als onze innerlijke natuur van nature al gelukkig en gezond is en we deze slechts beter hoeven te leren kennen?

Het kan anders!

We beschikken allemaal in gelijke mate over een natuurlijk, innerlijk en vrij vermogen om gelukkig te kunnen leven. Dit innerlijk vermogen is de ruimte die we gewoon van nature al hebben. De natuur is voor ons allemaal gelijk. Een innerlijk vrij vermogen betekent dat er altijd ruimte is om te antwoorden. De vraag is nu: "Hoe doe je dat op een manier die echt voor je werkt?"

Door je natural skills te ontdekken!

Gedachten delen en naar elkaars opvattingen over het onderwerp luisteren. Duur van de wandeling ongeveer 2 uur met tussentijds een drankje met wat lekkers erbij nuttigen. Aanvangstijd is 10 u verzamelen op de parkeerplaats voor het bos waar je gratis ook je auto kan neerzetten. Tijdens de wandeling bespreken met elkaar de onderwerpen. Tussentijds is er tijd voor een kopje koffie en wat lekker in een bosrestaurant.

Gespreksleider: Thomas de Peinder - Natural Skills Wandeloog

Beschikbare dag

  1. zaterdag 12 maart 


Wandelogie ...