NATUUR BUITEN VAN BINNEN VOELEN ...

Een greep uit onze groepsreizen

27-02-2022

Genieten van het voorjaar met haar prachtige natuur!

Portugal | Wandelen over de Rota Vicentina

€1,095.00

Heerlijk wandelen over de Rota Vicentina, langs een ruige kliffenkust, kleine baaien en door kurkeikenbossen. Genieten van een overweldigende sterrenhemel en volop rust en ruimte in een gebied waar je de stilte nog kunt horen! Tijdens deze natuur- en wandelvakantie in de Zuidwest Alentejo verblijven wij op een prachtige plek te midden van imposante kurkeiken en met een fantastisch uitzicht.Op de reis van 24 maart hebben we nog 1 plaats vrij!


Azoren | Wandelvakantie op de Azoren

€2,045.00

De Azoren midden in de Atlantische oceaan is een waar paradijs voor wandel- en natuurliefhebbers! De archipel, die behoort tot Portugal, heeft prachtige, indrukwekkende landschappen te bieden. Tijdens deze 10 daagse wandelreis maakt u kennis met vier verschillende eilanden met elk een totaal ander landschap. Het hoofdeiland São Miguel vormt het begin van de tocht, daarna gaat u naar de 'driehoek', São Jorge, Pico en Faial. Deze eilanden liggen dicht bij elkaar en met een goed weer ziet u tijdens het wandelen, vanaf een hoog punt, de eilanden liggen.


Spanje | Wandelen in Andalusië

€1,195.00

In de omgeving van Barbate tot Caños de Meca en in het binnenland tot Vejer de la Frontera ligt één van de mooiste natuurparken van Andalusië: het natuurpark La Breña en Marismas del Barbate. Wanneer u op zoek bent naar een bijzondere wandelvakantie aan de zuidkust van Spanje dan is deze reis een aanrader. Met deze wandelreis aan de "Costa de la Luz" ontdekt u een bijzonder stukje Spanje dat nog vrij onbekend is in Nederland! Nog enkele plaatsen vrij op 10 april.


Albanië | Actieve rondreis Albanië

€1,345.00

Albanië leent zich bij uitstek voor een wandelreis voor iedereen met een passie voor de natuur. Tijdens deze reis ervaart u elke dag op een actieve manier het schitterende landschap en oude steden van Albanië met als hoogtepunt twee pittige wandelingen die worden beloont door het schitterende uitzicht onderweg! Deze actieve reis is geheel verzorgd, inclusief alle transfers en bagagevervoer, en met begeleiding van een Nederlandstalige gids.


Spanje | Wandelen in onbekend Andalusië

€1,175.00

Ga mee op deze bijzondere wandelreis in een spectaculair gebied in Andalusië dat ondanks haar bizarre landschappen nog grotendeels onbekend gebleven is. Deze reis voert ons naar de Hoya de Guadix, het bekken van Guadix, gelegen ten oosten van Granada en ten noorden van de Sierra Nevada. Hier treft u spectaculaire geërodeerde landschappen met sterke kleuren: wit, oker, roze en paars.
Op de reis van 7 april hebben wenog enkele plaatsen beschikbaar!


Kroatië | Wandelvakantie aan de Adriatische Zee

€1,055.00

Korcula ligt voor de zuidkust van Kroatië en behoort tot de mooiste eilanden van deze regio, gelegen in het uiterste zuiden van Kroatië in de Adriatische Zee. Korcula staat bekend om haar mooie natuur, dichte bossen en kleine bijzondere dorpjes. Tijdens een wandeling door het oude centrum van Korcula-stad kunt u de historische huizen en paleizen bewonderen die in een bijzonder goede staat zijn. Het eiland heeft een van de beroemdste ontdekkingsreizigers ter wereld gebracht, Marco Polo.

Italië | Wandelen in de Franse & Italiaanse Alpen

€695.00

Ontdek met deze mooie, individuele wandelreis: Valle Monviso, een onbekend deel van de Alpenregio van Italië. Hier maakt u prachtige wandelingen door een indrukwekkend landschap op de Frans- Italiaanse grens en door de mooie natuur van Piemonte in Noord-Italië. Tijdens deze week ervaart u de rust en stilte in dit bijzondere gebied.

België | Fietsvakantie langs de Noordzeekust

€345.00

Waarom ver weg? Bij ons kunt u ook genieten van een leuke vakantie dichtbij! Ga daarom eens fietsen in België! Deze zesdaagse fietsreis staat in het teken van de cultuur en de natuur. Op een ontspannen manier maakt u kennis met het historische Brugge, met de bekendste badsteden langs de Noordzeekust en de mooiste polderdorpen.

Bekijk onze individuele reizen

Wandelogie ...