NATUUR BUITEN VAN BINNEN VOELEN ...

Een duurzame vakantie met liefde voor de natuur

21-02-2022

Het wonderschone verscholen in de natuur

Deze eigenaren maken de Mediterranée iedere dag een beetje mooier. Met groene initiatieven en lokale projecten proberen ze een steentje bij te dragen aan duurzaamheid en willen hun gasten laten zien dat we allemaal een stapje kunnen maken richting een betere wereld. En jij kan op deze manier van een duurzame vakantie in Europa genieten.

Mijn adresjes die zich hiervoor inzetten heb ik hieronder voor jou op een rij gezet. Klik op Eliza was here onder de banner en kom op de pagina DUURZAAM.

CO2-compensatie
Ook ik probeer continu de impact op sociaal, economisch en milieugebied te verbeteren, in alles wat ik doe. Daarom is jouw vakantie als jij met mij CO2-neutraal. Wanneer jij een vakantie boekt, bereken ik de CO2-uitstoot van jouw reis en financieer ik projecten die dezelfde hoeveelheid CO2-uitstoot compenseren. Deze projecten zijn door onafhankelijke partijen gecontroleerd en voldoen aan internationaal afgesproken standaarden. Daardoor weet ik zeker dat zij net zo veel CO2 compenseren als zij beloven.
Ik weet dat CO2-compensatie niet dé oplossing is voor klimaatverandering, maar ik vind dat wij nu onze verantwoordelijkheid moeten nemen voor onze uitstoot. Ik ben er trots op dat ik een van de eerste reisorganisaties ben die standaard CO2-neutrale vakanties aanbied en dat ik mijn gasten help om duurzamer te kunnen reizen.

Wandelogie ...