NATUUR BUITEN VAN BINNEN VOELEN ...

Cyprus ontdek dit Mediterrane eiland

23-02-2022

Cyprus is een eiland in het oostelijk deel van de Middellandse Zee met een oppervlakte van 9252 km². Geografisch gezien ligt het eiland in Azië, maar om culturele redenen wordt het eiland bij Europa gerekend. Qua grootte is het na Sicilië en Sardinië het derde eiland in de Middellandse Zee. 

Ik kan niet wachten om te ontdekken wat voor geheimen ik ga ontdekken tijdens deze reis op Cyrus. Tot nu toe voldoet het voor mij aan alle aspecten van een fantastische kleinschalige vakantie, zegt Eliza!

Kleinschalige hotels & appartementen op Cyprus

Eliza: Ik geniet altijd zo van een reis naar Cyprus. De natuur is er prachtig en de adresjes enorm gezellig. Het liefst verblijf ik hier in een country house, dat zijn typische hotels of appartementen op Cyprus. Hier heb ik het idee dat ik het meeste mee krijg van de cultuur. Ook hebben sommige van mijn adresjes op het eiland een privézwembad. Zo kun je elk moment heerlijk de verkoeling opzoeken. Of geniet bij een B&B van een heerlijk ontbijt onder de Cypriotische zon.

Wil je een vakantie naar Cyprus boeken? Op dit Mediterrane eiland heb ik een aantal adresjes die kleinschalig zijn en al snel vol kunnen zitten. Wil je meer vakantietips? Bekijk dan ook eens mijn nieuwste ontdekkingen voor meer inspiratie of ga al snel weg met een last minute vakantie naar Cyprus.

Fly & Drive op Cyprus

Goed om te weten: een vliegvakantie naar Cyprus is bij mij altijd inclusief huurauto en verblijf. Je kunt met een fly & drive vakantie gemakkelijk de verschillende plaatsen van Cyprus bezoeken. Het eiland beschikt namelijk over een goed wegennet. In het Troödosgebergte zijn de wegen smal en bochtig, waardoor extra oplettendheid geboden is. Verder is het belangrijk om er rekening mee te houden dat men links rijdt op Cyprus.

Tip: Als jij bij mij een vliegvakantie naar Cyprus boekt is er altijd een huurauto van de kleinste categorie inclusief. Als je een auto met een sterkere motor wilt reserveren, zodat je makkelijker de steile wegen op komt, is dat ook mogelijk. In de boekingsstappen, tegen een meerprijs, kan je de auto upgraden.

Wandelogie ...