NATUUR BUITEN VAN BINNEN VOELEN ...

GROENE MODE

Is het u ook opgevallen? Tijdens de warmere maanden komen we in de natuur warme groentinten tegen. Wanneer de temperaturen dalen, schenkt de natuur ons prachtige koele groentinten die hoop en levensvreugde brengen in ons dagelijks leven. 

Deze groentinten zijn modieus in de winter

Al onze kleding is groen...

Nee, niet alles, maar wel veel. Onze grote keuze aan stijlvolle mode in de trendkleur groen in onze onlineshop zal u inspireren. Ontdek nu de magie van deze prachtige kleuren en waag u aan ongewone groencombinaties. Misschien creƫert u binnenkort een nieuwe favoriete outfit.

De harmonie met de natuur is ook zichtbaar bij de hoofdvestiging van MAC in de Opper-Palts in Duitsland.
De harmonie met de natuur is ook zichtbaar bij de hoofdvestiging van MAC in de Opper-Palts in Duitsland.

Groen op alle vlakken: hoe een jeansfabrikant imker werd

De duurzame productie van jeans gaat ver bij MAC. In de zonovergoten hoofdvestiging van de onderneming in de buurt van Regensburg werken ca. 400 medewerkers in een gebouw van natuurlijke materialen. 

Terwijl de medewerkers zich bezighouden met de productie en het design, tiert de natuur welig bij de voordeur. Op de grote groenstroken zijn veel vogelsoorten te vinden. 

De fleurige velden rond het hoofdgebouw vormen in de zomer een kleurrijke bloemenzee en bieden heel wat kleine dieren en insecten een leefomgeving, waaronder ook 20 bijenvolkeren. In 2019 kon hier zelfs voor de eerste keer honing geoogst worden. 

Daarnaast bieden vleermuiskasten bedreigde vleermuissoorten een veilig en ongestoord heenkomen.

Kent u onze keurmerken al? In onze onlineshop vindt u ze onder 'GOED OM TE WETEN' bij de artikelbeschrijving. Zo krijgt u snel en overzichtelijk belangrijke en relevante informatie over elk artikel.  

Wandelogie ...