NATUUR BUITEN VAN BINNEN VOELEN ...

JE HUIS VERDUURZAMEN IN 2023?

BEGIN MET EEN GRATIS  OFFERTE AAN TE VRAGEN! KLIK HIERONDER OP DE BANNER EN ONTVANG SNEL EEN PASSENDE OFFERTE. GOED VOOR HET KLIMAAT EN JE EIGEN BEURS.

Vraag Offerte aan

Energie besparen

Er zijn een aantal dingen die je kunt doen om je huis energiezuiniger te maken. Hoeveel je precies kunt besparen hangt af van hoe je huis nu geïsoleerd is.

1. Isoleer je woning

Met goede isolatie blijft je huis langer warm en kun je flink wat geld besparen. Er zijn een aantal manieren om dit te bereiken. Met een relatief lage investering kun je flink besparen.

2. Gebruik zonne-energie

Met zonnepanelen op je dak bespaar je flink op je stroomverbruik. Een zonneboiler levert juist besparing op de gasrekening.

3. Bespaar op verwarming

Een oude cv-ketel kun je vervangen door een nieuwe die veel zuiniger is. Je kunt ook direct overstappen op een warmtepomp en ISDE-subsidie aanvragen.
Lees meer over over energiebesparende maatregelen en mogelijkheden voor subsidie.

Waar begin ik mee?

Over het algemeen verdien je het snelst terug wanneer je je spouwmuur en dak isoleert. Maar ook de vervanging van een sterk verouderde cv-ketel bespaart veel.
Als je een warmtepomp of zonneboiler aanschaft, kun je een tegemoetkoming krijgen via de landelijke ISDE-subsidie. De Energiesubsidiewijzer geeft een overzicht van subsidiemogelijkheden op allerlei energiebesparende maatregelen in je eigen woonplaats.

In het Centraal register techniek vind je een goede energieadviseur voor maatwerkadvies. Zo'n advies heb je bijvoorbeeld nodig voor het krijgen van subsidie. Kies dan een bedrijf met een BRL9500 certificering

Eigenaren van Nederlandse woningen en gebouwen moeten bij verkoop of verhuur een energieprestatiecertificaat (energielabel) aan de nieuwe huurder of koper verschaffen. 

Om de kwaliteit daarvan te garanderen is de BRL9500 ontwikkeld. BRL staat voor 'BeoordelingsRichtLijn'. De BRL9500 geeft richtlijnen voor onder meer energie-indexrapporten, energielabels en maatwerkadviezen. Deze zijn alleen rechtsgeldig als ze zijn afgegeven door een BRL9500 gecertificeerd bedrijf.
">BRL9500-02-certificaat. 

In sommige gemeenten kun je via subsidieregelingen geld terugkrijgen.

BEN JE ZELF HEEL HANDIG? SHOP DAN HIER!

Precies wat ik zocht! Ook als kadotip.

Stevig, Goeie prijs/kwaliteit, Handig op te bergen

Deze stand is precies wat ik zocht! Hij ziet er mooi uit, is stevig en hierdoor kan ik makkelijk tijdens het thuiswerken even gaan staan. Ook mooi meegenomen dat Ubambu duurzaam is.

Gemaakt van 100% bamboe FSC (Forest Stewardship Council)

De Ubambu Stand is gemaakt van 100% duurzaam bamboe met het FSC 100% (Forest Stewardship Council) keurmerk. Door het gebruik van bamboe wordt het broeikaseffect en de klimaatverandering erg gereduceerd. Bamboe absorbeert namelijk broeikasgassen. De koolstofdioxide-uitstoot (CO2) wordt door bamboe gefilterd en bamboe geeft 40% meer zuurstof in de atmosfeer af dan een gelijkwaardig soort hardhout.

Wandelogie ...